Търсене в този блог

неделя, 10 ноември 2019 г.




ЧЕРНОТО Е ПРОСТО ЦВЯТ

Тази сутрин силно ме впечатли една статия за политическата коректност. Стигаща до пълен абсурд и липса на здрав разум. Черен означава цвят. Включително на кожата. Както жълт, бял, мургав. Не е качество на човека. Да определим дума, която обознава физически факт, за обида и тя да се забрани, е върхът на забраните на свободата на словото. Ами, скъпи толерасти, ПО-БЕЛИ НЕГРИТЕ НЯМА ДА СТАНАТ! И впрочем не виждам нищо лошо в думата "чернокож" и "негър". За мен те не са отрицателни понятия. Защото не презирам като вас носителите им. 

Вие искате да прикриете собствената си омраза със затвор на думите. Защо черен да е по-обидно от афроамериканец?? Ако не харесваш тези хора, както и да ги наречеш, нищо няма да се промени. В щата Ню Йорк са приели глоба от 250 000 долара за думата "нелегален емигрант", били я забранили. Защо, бе? Вие нормални ли сте? Както и да ги наречете, фактът си е факт! А сега на темата с евреите. Уважаван безкрайно от мен народ. Но не всички са добри и не всички са свестни. Както и всеки друг, произволно избран народ. Защо само срещу тях да не може да се говори. Сега ние ли ги превръщаме в богоизбрани. 

Защо да е обидна думата "евреин"? Защо нямаме право да се усъмняваме в твърденията на Холокоста? Колкото повече ми забраняват да се съмнявам, толкова повече си мисля, че явно има нещо нередно! В някои европейски страни вече била некоректна думата бащинство и майчинство.

Ай, сиктир, бе! Вече напълно изтрещяхте от гейпарадите! Докато някой педераст не роди дете, ще има майки и бащи. И да, има гейове. Има и просто педерасти. И ако те не се чувсттват виновни, какво значение има с коя дума ще ги наричаме? Нима променя това извращенията? И това,че се опитват да избягат от природата и да ни натрапват техните изкривени представи? Хайде да се върнем към истината. Световната лудост за политкоректност трябва да спре. Негърът си е негър, педерастът си е педераст, бащите са си бащи, а майките - майки. Ако някой намира нещо лошо, проблемът е в неговото съзнание и подозрения, а не в самите думи!

Елена Гунчева


1 коментар:

  1. Има една държава,която е записана в ООН като "Монте Негро",тоест Черна Гора ! Не съм чувал те да са се оплакали,че така се нарича държавата им !

    ОтговорИзтриване