Търсене в този блог

петък, 8 ноември 2019 г.



НЕДОСЕГАЕМИТЕ НИ УНИЩОЖАВАТ.

За пореден път изборите в България, както и бъдещето ни, се определи от циганските гета. За тридесет години циганите се превърнаха в любимия народ на властта. Започвайки с толерирането към неспазването на закона и стигайки до потомствените безработни, разчитащи, съответно изцяло зависими от държавата.

А тридесет години ни внушават да сме толерантни. Да сме расисти или да дискриминираме заради етнос изведнъж се оказа много по-лошо, отколкото да си крадец или национален предател. На всеки въпрос защо се допускат хора неграмотни, много от тях многократно осъждане и много добре известни на полицията, да определят бъдещето ни като гласуват, ни обвиняваха в расизъм. И че сме някакви националисти. А всъщност въпросите бяха разумни. Нима Петко Каравелов, забранил на циганите да гласуват, е бил расист? Не расист - реалист!

Да определя - нямам нищо против циганите, които са образовани и работят. Имам такива познати цигани и ги уважавам и харесвам. За съжаление малка част от тях са такива. Грабежи, кражби, убийства, пълно газене на закона, убеденост, че законите за тях не важат - това си отгледаха политиците на прехода. Без да мислят или по-скоро, без да се интересуват какво ще се случи в бъдеще.

А бъдещето изглежда тяхно! На едно българско дете се раждат пет техни. Всяко трето дете не говори български език. Ние работим от сутрин до мрак, за да плащаме данъци, докато циганките по цял ден стоят в къщи и правят деца, които да изместят нашите. А ние спонсорираме цялото това безумие!

Законите трябва да се спазват от всички. Дискриминацията е спрямо българите! Нас ни унищожават със собствената ни толерантност. А ние, объркани в новите "ценности", сме загубили всякакво чувство на самосъхранение.

И съвсем скоро ще трябва да решим. Или да изчезнем като народ, или да престанем да толерираме и спонсориме едни хора, които са като кърлежи в системата на обществото. Защото законите трябва да се спазват от всички. А ако някой иска да участва в обществото, ще трябва да допринесе и полза за него. В противен случай трябва да бъде изключен. Логика и здрав разум. Съчетан и с хуманизм, защото отглеждаме хора, които, ако ние, които ги издържаме, изчезнем, те също ще са обречени на гибел, защото ще са загубили всякакви навици за труд и общество.

Време е да погледнем реалността!

Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар